Награди:

Книгите на Ивинела Самуилова са отличени с най-важната от всички награди – с любовта и признанието на нейните читатели. Благодарение на тях книгите на Ивинела „Животът може да е чудо“ и „Къде отиваш пътнико“ спечелиха първо и второ място в националния конкурс "Книгата, която ме вдъхновява".
Романът на авторката "Жената, която търсеше любовта" спечели приза "Носител на всенародната любов" в конкурса "Копнеж по човечни книги" на фондация "Човешката библиотека".
"Къде отиваш, пътнико?" влезе в класацията ТОП 20 на площад Славейков за най-търсените български книги през последната годината, по повод Деня на бългаската писменост и култура 24 май, 2015 г.
„Гатанки от небето” зае четвърто място в литературната надпревара „Любима книга на България” за 2015 г.
Романът “Бабо, разкажи ми спомен” спечели първото място в националния конкурс “Моята любима книга - 2016”.

Биография:

Ивинела Самуилова е автор на няколко романа, които бързо се наредиха сред най-търсените заглавия на българския книжен пазар. Самите читатели определят книгите на Ивинела като „завладяващи и провокиращи“, „жизнени, пробуждащи и мотивиращи“, „не робуват на клишета“, „действат като терапия“, „променят отношението към живота“, „зареждат, учат и вдъхновяват“.
Ивинела Самуилова е родена през 1971 г. в Севлиево. Завършва езикова гимназия с испански и английски, а след това – магистратура по богословие във Великотърновския университет. Има и редица допълнителни квалификации и обучения, сред които журналистика и психология. Творческите търсения на Ивинела Самуилова са насочени към вътрешния свят на човека и отношенията му с Бог, света и ближните.

Ивинела Самуилова © 2015 All Rights Reserved | Уеб дизайн