По повод петата годишнина от издаването на романа "Животът може да е чудо", авторката му подарява 15 книги на хора, които имат отчаяна нужда от вдъхновение и от чудо в живота си!

СПЕЧЕЛЕТЕ ПОДАРЪК - безплатно копие на "Животът може да е чудо" - книгата, която според читателите "действа като терапия", "заразява с жизненост", "учи, забавлява и вдъхновява", "предлага решение, което прекъсва омагьосания кръг на проблемите".

Във връзка с петата година от издаването на романа, който българските читатели поставиха на първо място в конкурса "Книгата, която ме вдъхновява", авторката му - Ивинела Самуилова подарява 15 бройки на хора, които имат отчаяна нужда от вдъхновение и от чудо в живота си.

Моля, изпратете имейл на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като посочите трите си имена. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез жребий от авторката на 15 април - датата, на която "Животът може да е чудо" преди пет години пое своя път към читателите!

Ивинела Самуилова © 2015 All Rights Reserved | Уеб дизайн